Online Kerstzang Avond 2021 - Het Urker Mannenkoor 'Hallelujah' - live recording

1,075 Bekeken
Published
Kerstzang 2021 met het Urker Mannenkoor \'Hallelujah\'

Programma boekje: https://urkermannenkoor.nl/wp-content/uploads/2021/12/Programma_Het_Urker_Mannen koor_Hallelujah_Kerst_2021.pdf
Donatie-link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=YrScfA_BTQWQA99B9YMfbw&qsl_r eqcnt=1

Informatie:
Geniet u elk jaar ook zo van onze kerstconcerten in muziekcentrum Tivoli-Vredenburg (Utrecht) of op andere plaatsen in het land? En vindt u het ook zo jammer dat door de coronapandemie alweer niet door kunnen gaan?

Dan hebben goed nieuws voor u! Dit jaar kunt u via ons YouTube-kanaal genieten van een prachtige kerstzangavond. Speciaal voor ons trouwe publiek maakt het koor namelijk een unieke live-opname in kerkgebouw De Ark op Urk.

Het Urker Mannenkoor zingt onder leiding van dirigent Bert Moll bekende en minder bekende kerstliederen voor u. Het geheel wordt afgewisseld met samenzang, een kerstmeditatie door de Urker predikant ds. W.A. Capellen en muzikale intermezzo’s door organist Marco den Toom en pianist André van Vliet. Kijk, luister en zing mee vanaf donderdag 23 december.

Programma:
U kunt het programma van het concert downloaden.
zie hiervoor: https://urkermannenkoor.nl/wp-content/uploads/2021/12/Programma_Het_Urker_Mannen koor_Hallelujah_Kerst_2021.pdf

Ondersteuning van ons werk:
Het concert kunt u gratis bekijken. Voor het Urker Mannenkoor ging het maken van deze opname met de nodige kosten gepaard. Geniet u van dit digitale concert? Zo ja, zou u dan willen overwegen om een vergoeding over te maken voor de onkosten?

U kunt een bedrag overmaken naar ons bankrekeningnummer
NL94 RABO 0386 5763 43 t.n.v. Urker Mannenkoor “Hallelujah”
Of de QR code scannen die in de video getoond wordt.
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=YrScfA_BTQWQA99B9YMfbw &qsl_reqcnt=1

Medewerkenden:
Het orgel wordt bespeeld door Marco den Toom. Aan de vleugel zit de talentvolle musicus Andre van Vliet. Het geheel staat onder leiding van dirigent Bert Moll.
Video opname : Jan Bennink
Audio opname : https://www.bakkerrecords.nl/
Categorie
Advent / Kerstfeest
Wees de eerste die een reactie plaatst.

Server: www.zingenindezomer.tv