Stichting Musical Group Urk | Baina Wier Karst

90 Bekeken
Published
Bijzondere kerstavond met Stichting Musical Groep Urk.

Op Eerste Kerstdag presenteert Stichting Musical Groep Urk in samenwerking met de Jeugd Centrale weer een sfeervol kerstprogramma voor het hele gezin via de Livestream van de GKU. ‘Baina wier Karst’ is een lange speelfilm met de ware boodschap van kerst.

Het verhaal speelt zich af in de straatjes en huisjes van het oude dorp ten dage van de tweede wereldoorlog. Het zijn de koude donkere dagen voor kerst waar we mee naartoe genomen worden. De Urkers hebben te kampen met de grillen van de bezetter en als ze dan vlak voor kerst te maken krijgen met een bijzonder bezoek zorgt dit voor nogal wat onrust op het voormalige eiland. Maar het geloof, een vast vertrouwen in Hem wiens Zoon geboren is in die eerste kerstnacht geeft rust en hoop, hoop die zo nodig is.

‘Baina wier Karst’ is een meeslepend verhaal met een lach en traan. We leven mee met Tunis, Willempien en het gezin van hun dochter Jannetjen. Het afgelopen jaar was voor hen als familie heel erg zwaar, maar de ware betekenis van kerst is juist hetgeen wat hen op de been houdt.

Reis mee naar oude tijden en hoor de boodschap die van alle tijden is...
Tags
zidz
Wees de eerste die een reactie plaatst.

Server: www.zingenindezomer.tv